Instalacija android aplikacije

Ako Google Play ne dozvoljava instaliranje aplikacije na teritoriji zemlje u kojoj se nalazite, sa ove stranice možete da skinete “APK” (instalacioni fajl) i da ga sami instalirate na Vaš Android uredjaj!

Da biste instalirali aplikaciju, potrebno je da imate telefon sa minimalno 10 MB slobodnog prostora i Android verziju noviju od 2.3.

Omogućavanje instaliranja aplikacija preuzetih van Google Play prodavnice

Prije svega, potrebno je omogućiti instaliranje aplikacija iz tzv “nepoznatih izvora”, odnosno instalaciju aplikacija koje nisu preuzete sa Google Play prodavnice, a to ćete uraditi na sledeći način: 1. Kliknite na "Podešavanja" (Settings).

2. Izaberite opciju "Zaštita" (Security).3. U dijelu “Administracija uređaja” vidjećete opciju “Nepoznati izvori” (Unknown sources).Ako vam je ta opcija štrikirana, onda odmah možete da preuzmete našu aplikaciju, a ako nije – štrikirajte je.4. Klikom na dugme “OK” potvrdite da želite da dozvolite instaliranje aplikacija.Sada je Vaš telefon spreman da instalirate aplikaciju SBbet!

Preuzimanje i instaliranje aplikacije

Kada ste omogućili instaliranje aplikacija na vas uredjaj, možete odmah preuzmeti SBbet APK klikom na dugme ispod:Kada preuzmete aplikaciju pokrenite instalaciju klikom na Instaliraj (Install).Nakon par trenutaka završiće se instalacija i možete pokrenuti SBbet Android aplikaciju na Vašem uređaju!I'm a dialog