Sporting

Kladionice SPORTING u Budvi i kladionice BOOKMAKERS u Podgorici počele su sa radom krajem 1996. godine i početkom 1997. godine. SPORTING BOOKMAKERS je nastao spajanjem ova dva lanca kladionica juna 2004 godine i od tada funcioniše kao jedan sistem. Matična firma SPORTING GROUP doo trenutno ima preko 70 uplatnih mjesta širom Crne Gore i preko 200 zaposlenih. Veliki znacaj pridajemo edukaciji naseg osoblja kao i enterijeru nasih poslovnica.

Posebno smo ponosni što smo za ovih petnaest godina stvorili jaku nacionalnu kompaniju koja je postala lider ne samo po svojoj veličini, već i kao inovator u oblasti organizovanja igara na sreću.

Ponosni smo i na cinjenicu da je Ministarstvo Finansija Crne Gore izabralo nasu kompaniju za Prvog licenciranog koncesionara u Crnoj Gori po novom zakonu o igrama na srecu 2005 godine, kao priznanje za profesionalno poslovanje od samog pocetka rada nase kompanije.

Trudimo se da kroz stalno inoviranje i obogaćivanje ponude ponudimo veoma liberalne uslove za klađenje uz razne benificije, preko blagovremene i redovne isplate s ciljem da postanemo vaš savjestan partner, a sve uz stalnu želju da vam pružimo prije svega dobru zabavu, a onda i zaradu!

Biti najveći znači biti najodgovorniji. Prvenstveno prema vama! Uvjek smo se trudili da ostanemo u granicama zabave. Veoma je važno prepoznati granicu gdje zabava prestaje! Zato, neka vam kladjenje u kladionicama SPORTING BOOKMAKERS bude prvenstveno dobra zabava!

Naša najveća snaga i motiv je u desetinama hiljada stalnih i lojalnih korisnika koji uvažavaju nase napore da se osjete dobrodošlim i da pored svih povoljnosti i sigurne isplate, dobiju nešto više od samog klađenja. Istakli bi da cemo se truditi da uvijek ostanemo korak ispred svih i da cemo dosljedno pratiti principe naseg rada i neprestano se usavrsavati. Zato s ponosom možemo da kažemo da je klađenje u SPORTING BOOKMAKERSU SIGURAN FIKS!


   Tiket
 Sistem
 Ukupna kvota
0,00 
 Broj tiketa
 Ulog
 Moguci dobitak
0,00 
 Obriši tiket  Odigraj...